praktijk  

In 1979 ben ik samen met mijn vrouw mijn praktijk begonnen Ė een oude droom uit de studententijd. Omdat ik de praktijk graag kleinschalig en overzichtelijk wilde houden heb ik de praktijk nooit willen uitbreiden met meerdere dierenartsen; ik vind het prettig om alle patiŽnten zelf te kennen en te behandelen.

Vanaf het begin is gekozen voor open inloopspreekuren; dat werkt efficiŽnt en voor de eigenaren van dieren is het prettig te weten dat je altijd twee keer per dag bij ons terecht kunt zonder lange wachttijden of de noodzaak van een afspraak.

Met het oog op tweeverdieners en starters houden we bewust iedere werkdag een avondspreekuur, zodat mensen die na een drukke dag thuiskomen toch nog even naar de dokter kunnen gaan als er een probleem is.

Bijna 35 jaar ervaring zorgt ervoor dat ik meestal vrij snel een diagnose kan stellen. Bovendien werk ik meestal met 2 assistentes (een achter de balie, een bij de behandeltafel), zodat het spreekuur over het algemeen vlot verloopt; daardoor zult u zelden lang moeten wachten.

U zult bij ons regelmatig wisselende gezichten tegenkomen; dit komt omdat wij een erkend opleidingsinstituut zijn voor een aantal dierenartsassistenten-opleidingen. Daarom lopen er regelmatig stagiaires bij ons rond.

EfficiŽnte communicatie tussen eigenaar en dierenarts is de basis voor elke behandeling. Wij vinden persoonlijk contact dan ook onontbeerlijk. Dat is de reden dat wij u graag in levende lijve met uw lieveling op het spreekuur zien verschijnen. Telefonisch contact is een alternatief, hoewel ťťn blik op uw huisdier vaak meer zegt dan vijf minuten praten aan de telefoon.

Dierenarts Praktijk Geerling


Frederique Irma
Assistente Frederique en Irma
Sophie met Joop en Joep
Assistente Sophie met Joop en Joep
Wachtkamer gezien vanuit een poezenmand
Hobbykok en dierenarts
Dokter Geerling weliswaar met een van zijn eigen katten, maar in een heel andere rol en wel als thuiskok, een van zijn hobbies!